B&B ZUSSEN AAN ZEE

In het pittoreske dorpje Ter Heijde aan Zee ligt op een steenworp afstand van het strand de B&B Zussen aan Zee. Deze geheel gerenoveerde woning uit de jaren 50 wordt gerund door de tweelingzussen “Saar & Aad”. Ter Heijde is één van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse kust. Het dorpje ligt letterlijk verscholen tussen de duinen van Zuid-Holland. Achter die duinenrij, die op deze plek het smalst is van Nederland, ligt het prachtige brede zandstrand waar je het hele jaar kan genieten op alle mogelijke manieren. 

Het is een paradijs voor kitesurfers. Ook voor wandelen hardlopen, strandvissen of paardrijden is de locatie ideaal. Het mooiste blijven natuurlijk de stranddagen wanneer je met mooi weer vanuit de B&B met de handdoek over je schouder zo het strand op loopt. Zelfs tijdens topdagen is het nog rustig genoeg om volop te genieten van zon, zee en zand.

ÉÉN VAN DE BEST BEWAARDE GEHEIMEN

Ter Heijde is één van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse kust. Het dorpje ligt letterlijk verscholen tussen de duinen van Zuid Holland.

=

 
 

 

 

NOSTALGISCHE DETAILS EN MODERNE LUXE

De B&B zelf is zoals gezegd een pand uit de jaren 50 wat onlangs geheel is gerenoveerd. De inrichting is een mengeling van nostalgische details en moderne luxe.

GEZELLIGHEID EN GASTVRIJHEID

De ligging van het dorpje Ter Heijde is geweldig! Buiten de al eerder genoemde mogelijkheden wat het strand betreft, is het ook een perfecte startlocatie voor fietsers.